1 – Cursa gratuïta, i oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.

2 – La distància és de 5  km mesurats per l’organització.

3 – La sortida es donarà el dia 15 d’agost a les 10 del matí, amb sortida i arribada a la plaça Bernadí davant l’Ajuntament.  En primer lloc es fan 3  curses infantils. La primera és dels corredors nascuts a partir de 2015 (inclòs) i donen una volta a la plaça Bernardí (250m). La segona dels nascuts del 2014 al 2012  hi donen dos voltes a la plaça Bernardí (500m),i un circuit d’1Km dels nascuts del 2011 al 2010.

4-  El mateix dia de la cursa (15 d’agost) es tancaran inscripcions a 2/4 de 10 del matí. 

5- Inscripcions limitades a 500 corredors.

6- Es podran recollir els dorsals a partir de les 9:00 hores a la zona de sortida.

7 – Els tres primers classificats masculins i femenins de cada classificació reben un trofeu.

8 – Els participants han de fer cas de les indicacions de la policia, organitzadors i voluntaris.

9- L’organització de la cursa i els col·laboradors no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits. Tampoc s’acceptarà cap mena de reclamació.

10- Els participants hauran de col·locar-se el dorsal al davant, en lloc visible per l’organització.

11- El fer d’inscriure’s a l’esdeveniment autoritza expressament a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment dels participants.

12 – La participació en la Cursa comporta l’acceptació d’aquest reglament. Tot allò que no quedi recollit en aquest reglament queda sota la decisió de l’organització.

S’aplicaran les mesures de prevenció

L’Ajuntament de Manlleu i el Club Olímpic Manlleu, aplicarà a tots els participants les mesures de prevenció  per fer front al COVID-19 que estiguin vigents en el moment de la cursa.

Per la correcta planificació de la cursa, recomanem la inscripció a través de la pàgina web, arribar a la plaça i recollir pitrall amb la màxima antel·lació i posar-se en contacte amb l’organització ( olimpicmanlleu@gmail.com ) davant de qualsevol dubte o aclariment.

Moltes gràcies, i gaudiu de la cursa atlètica i de la Festa Major.