El proper 15 d’agost es celebrarà la 43ª edició de la cursa atlètica de Festa Major.

Aquest any amb canvis degut a l’excepcionalitat de la situació es modifica el recorregut i es suprimeixen les curses infantils.

La cursa continuarà essent gratuïta, oberta a tothom qui tingui més de 14 anys. La cursa manté la distància aproximada de 5.000 metres, començarà a les 10 del matí, amb sortida i arribada a la Plaça Fra Bernardí .

L’Ajuntament de Manlleu i el Club Olímpic Manlleu, aplicarà a tots els participants mesures de prevenció i higiene per fer front al COVID-19

– Els participants faran ús de mascareta fins a l’inici de la cursa.
– Hi haurà gels hidroalcohòlics en els punts de recollida de dorsal i de noves inscripcions
– Es prendrà la temperatura a tots els participants.
– S’aplicaran mesures de desinfecció en els diferents espais.
– A l’arribada els corredors participants recolliran i faran ús d’una mascareta cedida per l’organització.

Per evitar aglomeracions de públic les mesures que s’adaptaran seran:

– Cursa limitada a 150 participants.
– Es realitzaran 3 sortides esglaonades, amb un màxim de 50 corredors. Cada sortida es farà en funció de la previsió de temps de cursa.
– Els corredors s’ubicaran als espais senyalats en el punt de sortida.
– No hi haurà lliurament de premis

La participació a la cursa comporta l’assumpció de responsabilitat  individual. L’atleta participant assegura que durant els darrers 14 dies i en aquest moment:

– No presenta cap simptomatologia compatible amb la covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No ha estat positiu de covid-19 ni ha conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
– No ha estat en contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu de covid-19 ni que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia.

L’organització només publicarà els resultats i temps dels 3 primers atletes masculins i femenins, participants a la primera sortida.

Per la correcta planificació de la cursa, recomanem la inscripció a través de la pàgina web, arribar a la plaça i recollir pitrall amb la màxima antel·lació i posar-se en contacte amb l’organització ( olimpicmanlleu@gmail.com ) davant de qualsevol dubte o aclariment.

Moltes gràcies, i gaudiu de la cursa atlètica i de la Festa Major.

Circuit:

Powered by Wikiloc

Organitza

5

 

Col·labora

4

Amb el suport de

IMG-20141014-WA0000