En compliment de la nova llei de protecció de dades li informem sobre el tractament que farem de les seves dades personals. El Club Olímpic Manlleu desitja informar de forma transparent, a través d’aquesta Política de Privacitat, sobre tots els tractaments que portem a terme amb les seves dades, la finalitat per la qual les tractem i els drets que com usuari pot exercir sobre les seves dades personals.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

El responsable de tractar les seves dades és el CLUB OLIMPIC MANLLEU amb CIF G62056981 i seu al Carrer de Vázquez de Mella, 31 – 08560 Manlleu

La nostra web és http://www.olimpicmanlleu.cat.

 

Quines dades personals recollim i per què

Club Olimpic Manlleu tractarà les seves dades legitimat per la gestió de participants de les proves i esdeveniments esportius organitzats pel Club Olímpic Manlleu enviar comunicacions relatives als esdeveniments, curses i activitats organitzades per Club Olímpic Manlleu.

En el cas del formulari de nous socis es durà a terme la relació contractual basada en la inscripció del soci. La finalitat del tractament és mantenir les relacions amb els associats: cobrament de quotes, tramesa d’informació del club i de les seves activitats. L’informem que les seves dades seran cedides a entitats bancàries i a la gestoria del club.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les seves dades no seran cedides a tercers excepte obligació legal. En tot moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament i oposició enviant un correu a info@olimpicmanlleu.cat