Aquesta cursa de 10 kms. se celebra cada segon diumenge de novembre. La sortida és a les 10 del matí i el seu recorregut transcorre per un circuit nou que voreja el riu Ter en direcció La Gleva i Sant Hipòlit.

No es donen premis ni trofeus, i al final de la mateixa tothom és obsequiat amb un esmorzar que al mateix temps serveix perquè tothom pugui gaudir d’una matinal de companyerisme.

Encara que les inscripcions son gratuïtes amb anticipació i 5€ el dia de la cursa, no per això la prova deixa de tenir tots els serveis que es vénen aplicant en les altres curses, com són els avituallaments, circuit controlat, etc. i es procura que tothom s’hi trobi el màxim de bé.

Recordeu que us esperem a Manlleu. El lloc de sortida i arribada és el passeig del Ter, concretament en la zona esportiva, i agrairiem que les inscripcions es fessin abans del dia de la cursa, a fi de fer les previsions pertinents.

Reglament:

1- Cursa gratuïta amb inscripció anticipada i oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.

2- Les inscripcions anticipades es tancaran el divendres 12 de novembre a les 23:59 hores.

3- La inscripció al mateix dia de la cursa valdrà 5€ i es tancaran inscripcions a 2/4 de 10 del matí.

4. Inscripcions limitades a 600 corredors.

5- La distància és de 10 km mesurats per l’organització.

6- La sortida es donarà el dia 14 de novembre a les 10 del matí, amb sortida i arribada al pavelló municipal de Manlleu i el seu recorregut transcorre per un circuit que voreja el riu Ter en direcció La Gleva i Sant Hipòlit.

7- Es podran recollir els dorsals a partir de les 9:00 hores a la zona de sortida.

8- No es donen premis ni trofeus, però al final de la mateixa tothom és obsequiat amb un esmorzar. (Pendent de les mesures Covid vigents aquella setmana)

9- No hi haurà servei de dutxes ni de guarda-roba.

10- Els participants han de fer cas de les indicacions de la policia, organitzadors i voluntaris.

11- L’organització de la cursa i els col·laboradors no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits. Tampoc s’acceptarà cap mena de reclamació.

12- Els participants hauran de col·locar-se el dorsal al davant, en lloc visible per l’organització.

13- El fer d’inscriure’s a l’esdeveniment autoritza expressament a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment dels participants.

14 – La participació en la Cursa comporta l’acceptació d’aquest reglament. Tot allò que no quedi recollit en aquest reglament queda sota la decisió de l’organització.

Circuit:

Organitza

ajuntament

Col·labora

4

Amb el suport de

IMG-20141014-WA0000